T +34 93 889 33 36  |  M +34 609 832 974  |  info@vuelosengloboaircat.com

Vuelos en Globo Aircat | Vuelos en Globo en la provincia de Barcelona

  

 

QUI SOM?

 

Després de més de 25 anys volant, Vols amb globus Aircat és actualment un referent en el món dels viatges en globus, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients , i oferint una experiència inoblidable al cel.

 

Els nostres globus han volat sobre llocs tan diversos com l'Empordà , les planes de Lleida , la Costa Brava , el Vallès , el Bages o la Garrotxa , i fins i tot han traspassat fronteres volant pel cel del Marroc , Àustria , Suïssa , Itàlia , Finlàndia , Zagreb , Eslovènia , Alemanya, Portugal , Mèxic , Colòmbia o França.

 

Tots els globus de Vols en globus Aircat estan inscrits en el Registre Oficial d'Aviació Civil i compleixen les normes europees en seguretat AESA, passant totes les revisions periòdiques en un centre de manteniment autoritzat CAMO ( Continuous Airworthiness Management Organization ) ..

 Aircat vuelos en globo

 

L'Agència Estatal de Seguretat Aèria ( AESA ) acredita a. Vols en globus Aircat com a empresa de treballs aeris, i tots els nostres globus disposen de les assegurances pertinents perquè els nostres clients gaudeixin de la seva experiència d'una forma segura.

 

El pilot de Vols en globus Aircat, Josep Puntí té ara doble llicència o titulació per pilotar globus aerostàtics, sumant la llicència francesa a l'espanyola. Josep també ha obtingut la qualificació d'instructor de pilots de globus, i és un dels pocs pilots de l'Estat espanyol que té l'habilitació de "vol nocturn".

 

Vine a volar en globus amb nosaltres:

 

 

Go to top