T +34 93 889 33 36  |  M +34 609 832 974  |  info@vuelosengloboaircat.com

 

¿Un viatge en globus sobre 40 volcans? Només La Garrotxa

  

El nostre pilot Josep Puntí, gerent de l'empresa de vol en globus Aicat.cat, en algunes ocasions realitza vols per a altres empreses. En aquesta ocasió, va realitzar el vol que va donar peu al següent article d'El Mundo. Trobareu un extracte de l'article en aquest post, si voleu llegir-lo complet, en enllaç es troba al final del mateix. 

 

" Si ho penses bé, no hi ha millor mitjà de transport per explorar la Garrotxa que un globus aerostàtic. Al cap ia la fi és la calor del foc el que fa surar la vela en l'aire. El mateix foc que ha modelat aquesta comarca gironina, el millor paisatge volcànic de la península Ibèrica, amb més de 40 cons volcànics i més de 20 colades de lava.

Tal profusió de volcans i l'exuberància natural que els envolta és digna de veure des de la barqueta d'un globus. I el lloc ideal per a l'enlairament és Olot, la capital de la comarca.

La cita, com dicta el vent, és a l'alba. A les 7 del matí, als peus del volcà Croscat ja estan inflant les enormes veles a les instal·lacions de Vol de Coloms. Amb l'atmosfera freda i tranquil·la, les flamarades del cremador són la principal banda sonora mentre s'aixequen les primeres llums de l'alba.

És el moment també d'explicar al passatger les regles, que no són moltes, d'aquest joc màgic de volar en globus. Perquè viatjar a mercè del vent és per sobre de tot plaent. Una altra cosa és aterrar, però fins i tot aquest moment clau es supera fàcilment mirant en direcció contrària a l'avanç del globus, agafant-bé a les nanses de la cistella i flexionant una mica les cames.

 

El nostre pilot, Josep Punti, té més de 3.000 hores de vol que apuntalen el seu sentit de l'humor i propicien les bromes als passatgers a bord. "Si noteu que es mou la cistella són les meves cames", diu. "Quantes vegades has fet això?", Li pregunten: "Amb aquestes tres", respon.

Però si hi ha certa tensió en els primers metres d'ascens aviat es dissipa davant el paisatge que es comença a intuir: la frondosa massa verda del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Els seus cons rodons, perfectes, entapissats de boscos, semblen el decorat perfecte d'uns dibuixos animats.

Aviat deixem enrere Olot, les seves cases modernistes, l'escola de pintura, la cuina volcànica amb producte local i, naturalment, el que ens ha portat fins aquí: els seus quatre volcans. Un d'ells, el Montsacopa s'albira en tota la seva esplendor.

El pilot ens assenyala també un altre dels més coneguts de la comarca, el Santa Margarida, de 682 metres d'altitud, que amaga una petita ermita del segle XV en el fons del seu cràter. I al seu costat, el poble de Santa Pau, enfilat en un petit cingle.

 

Estem a 1.700 metres d'altura i sentim als gossos bordar. "El so no xoca amb res", diu Puntí, per explicar per què s'escolta tot malgrat l'altura. Hi ha onze municipis al parc natural, i dominen absolutament l'estampa les rouredes, fagedes i alzinars. Per als reticents a les altures, hi ha també 28 itineraris per explorar aquest paisatge arran de terra"

 

Si vols gaudir d'un vol a la Garrotxa, visita la nostra secció de venda de tiquets: http://www.aircat.cat/vuelos-en-globo/vuelos-en-globo-en-la-garrotxa.html 

 

La resta de l'article es pot llegir aqui: http://www.elmundo.es/viajes/espana/2018/03/12/599188e9e2704ef46d8b45a7.html 

 

 

 

 

 

BASES SORTEIG REIS 2018

 

TITULARITAT

"Sorteig de vol en globus Reis 2018" és una promoció d'OSONA GLOBUS, S.L. a través de la seva pàgina web www.aircat.cat o www.vuelosengloboaircat.com, amb domicili fiscal a Carrer Jacint Verdaguer, 31 de la localitat de Vic. Les bases del sorteig, es regeixen per les bases legals següents:

 

1.      FINALITAT

Es posa en marxa aquest sorteig amb la finalitat d'incentivar la participació en les seves xarxes socials, així com donar a conèixer els serveis que OSONA GLOBUS SL ofereix a través de la seva pàgina web. Alhora es busca l'increment de seguidors a la seva pàgina de Facebook (www.facebook.com/aircat.cat/)

 

2.     DESCRIPCIÓ DEL CONCURS

Per participar en el concurs d'un "Sorteig de vol en globus Reis 2018" és necessari:

-Començar a seguir la pàgina www.facebook.com/aircat.cat

-Deixar un comentari en el qual es detalli el nom d'una de les set zones en què fem vols individuals (Barcelona, La Garrotxa, Osona, La Cerdanya, L’empordà, El Valles o el Bages)

Quedaran excloses del sorteig, aquelles persones que, amb els seus comentaris, atemptin contra la moral o l'ordre públic, les que realitzin apologia de la violència i la pornografia. També seran excloses les que insultin a un altre usuaris o marques.

A cada participant que compleixi les condicions, se li assignarà un numero que vindrà donat per l'ordre d'inscripció. OSONA GLOBUS, publicarà un llistat a la seva pàgina de Facebook amb el número amb el qual participarà cada persona, el mateix dia del sorteig. L'elecció del guanyador es realitzarà a través del web random.org, que escollirà un número a l'atzar, el proper dia 07/01/2018

OSONA GLOBUS, avisarà mitjançant missatge privat de Facebook al guanyador i publicarà el nom a les seves xarxes socials

 

3.     ÀMBIT TEMPORAL DEL CONCURS

-         El concurs comença el 25/12/2017 y finalizta el 05/01/2018 a las 23:59.

-         Totes aquelles participacions que entrin després de la data i hora de finalització del concurs, seran anul·lades.

-         El sorteig i la publicació del guanyador es realitzarà el proper 07/01/2018

 

4.     LEGITIMACIÓ PER PARTICIPAR

Podrà participa en aquesta acció, tot usuari major d'edat que accepti el que disposen aquestes Bases i segueixi totes les condicions de la mecànica de participació especificades.

Queden excloses el personal de OSONA GLOBUS, familiars directes dels mateixos, així com els seus treballadors.

 

5.      SELECCIÓ I PREMI

Un cop finalitzat el període de participació OSONA GLOBUS publicarà el nom del guanyador / a en les seves xarxes socials.

El premi consisteix en el regal d'un VOL PREMIUM (valorat en 150 €) per a un adult, segons disponibilitat de vol de OSONA GLOBUS SL, a realitzar abans del 31/12/2018, i sempre dins d'una de les set zones en les que oferim els nostres serveis.

Un cop passada aquesta data, i si no s'ha fet el vol per causes alienes a l'empresa, es perd la capacitat de reclamar el vol.

En cap cas es pot canviar el premi per diners en metàl·lic.

 

6.     COMENTARI DELS USUARIS

Els comentaris publicats a la pestanya de Facebook de Aircat, no seran tractats, ni manipulats, sempre que no siguin difamatoris, ofensius o publicitaris, en aquest cas, OSONA GLOBUS SL es reserva el dret d'eliminar els que defraudin, alterin o inutilitzin el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció.

 

7.     RESERVES I LIMITACIONS

OSONA GLOBUS, SL es reserva el dret d'anul·lar el present sorteig, o de suspendre'l, o bé canviar algunes de les condicions per causes tècniques o de qualsevol altra índole, si per causes alienes a la seva voluntat, no pogués complir amb el normal desenvolupament del mateix, segons el que estableixen les presents Bases.

Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta de les presents bases per part dels participants, comportarà la baixa automàtica dels mateixos.

OSONA GLOBUS SL, no es responsabilitzarà del correcte funcionament del web www.facebook.com/aircat.cat

OSONA GLOBUS SL no guarda cap responsabilitat, ni compensarà als participants si per causa de força major o imperatiu legal, hagués d'anul·lar o suspendre el present concurs, situació que es posaria convenientment en coneixement del públic.

 

8.      CONSIDERACIONS GENERALS

Passats 15 dies de la finalització del concurs, no s'atendrà cap reclamació sobre el mateix.

 

9.      ACCEPTACIÓ DE LES BASES PER ELS PARTICIPANTS

 

La participació en aquest sorteig, implica l'acceptació sense reserves de les presents bases, així com de les decisions que OSONA GLOBUS SL pogués prendre, derivades de la present promoció.

 

 

 

 

 

Go to top