T +34 93 889 33 36  |  M +34 609 832 974  |  info@vuelosengloboaircat.com

Vuelos en Globo Aircat | Vuelos en Globo en la provincia de Barcelona

  

 

SERVEIS PER A EMPRESES I PARTICULARS

 

Un vol en globus és també una bona experiència per viure en grup, i és una gran idea per compartir el dia amb els companys de feina. El nombres de globus s'adapta al nombre de passatgers dels vols en grup, i també els horaris, els llocs a visitar i qualsevol dels elements del viatge.

 

Gaudeix d'un dia en companyia dels seus empleats i amics, compartint no només el vol en globus, sinó que ho podem complementar amb altres activitats, ja que tenim convenis signats amb empreses del sector de l'entreteniment (Tirolines, BTT, Tir amb Arc, Painting, Rappel, etc ....), convertint el vol en globus en una activitat més, d'una jornada d'esport i aventura.

 

Aircat ofereix a particulars i empreses el servei de globus captiu de dues hores de durada, una activitat ideal per complementar la convivència en esdeveniments i fires. 

 

Aquesta activitat sol fer-se en actes promocionals, per als seus actes publicitaris o de màrqueting, i consisteix a tenir el globus aerostàtic lligat a terra amb cordes i fer-lo pujar i baixar uns metres repetidament . Es sol utilitzar per publicitar la seva empresa o negoci, i com a activitat a l'aire lliure per als assistents als seus actes. 

 

Es poden posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon, del mail o del formulari de contacte, i els explicarem els diferents nivells de personalització del Globus, ( La cistella , creant el globus amb el seu nom , diferents lones , etc ...)  

 

 Viaje y vuelos en Globo

 

 

 Vine a volar amb nosaltres. Reserva el teu Viatge en Globus

Go to top