T +34 93 889 33 36  |  M +34 609 832 974  |  info@vuelosengloboaircat.com

Description

Travessia per la Catalunya Central (Berguedà, Solsonès, Bages, Anoia i Osona), de més de 1 hora i mitja de durada, on gaudiran d'unes magnífiques vistes (sempre que el temps acompanyi) d'entre altres: Pirineus, Muntanyes de Montserrat o Serra del Cadí. Gaudiu d'una travessia en globus. 

Deixeu-vos portar per Aircat i descobriran les sensacions de volar en globus. Acabat el vol els obsequiarem amb un esmorzar típic en una masia, el lliurament dels diplomes acreditatius i un CD amb les fotos del dia (PREMIUM).

Farem un vol en globus entre comarques (Travessia) i l'arribada i la sortida aniran en funció de la meteorologia. Vine a gaudir d'una experiència inoblidable.

Condicions del tiquet:

  • Totes les reserves tenen assignat un codi de reserva. Per a realitzar qualsevol consulta sobre el vol cal utilitzar aquest codi.
  • Aquest número de reserva ens marca la data de compra, import pagat i identifica tota la seva reserva.
  • Els vals de vol tenen una validesa d'un any des de la data de compra.
  • (IMPORTANT) La confirmació de data i lloc ha d'efectuar-se per telèfon (via SMS) o per correu electrònic
  • En el cas que el beneficiari original no pugui realitzar el viatge, hi ha la possibilitat de canviar tant el beneficiari, com la zona de vol, ja que els vals no són personalitzats. Únicament es reserven places de vol.
  • Si en la data acordada el vol se suspèn per causes alienes al passatger (previsió meteorològica, falta d'un grup mínim, etc ...), es podrà triar una nova data.
  • En cas d'embaràs el termini de caducitat s'amplia en 9 mesos.
  • La data del vol es pot canviar de comú acord amb Aircat, com a màxim fins a 7 dies abans del vol.

Location

Bigger Smaller

Event Details

Starts on:21/09/2020
Location:Travesía

Reservation

Travessia Privada
Travessia PRIVADA en globus PER A 2 PERSONES de més d'una hora i mitja per la Catalunya Central (Inclou: Brindis amb cava i dolços, CD amb fotografies, Esmorzar i Diploma)
€ 750.00
Travessia Premium
Travessia en globus de més d'una hora i mitja per la Catalunya Central (Inclou: Brindis amb cava i dolços, CD amb fotografies, Esmorzar i Diploma)
€ 270.00
Travessia Adults
Travessia en globus de més d'una hora i mitja per la Catalunya Central (Inclou: Brindis amb cava, dolços i Diploma)
€ 250.00
Travessia Nens
Travessia en globus de més d'una hora i mitja, per a nens (de 4 a 12 anys) per la Catalunya Central, amb diploma inclòs.
€ 150.00
Go to top